Jesienne specjalności Restauracji 3V6, na które warto się skusić.
KREM Z BOROWIKÓW Z CHRUSTEM POROWYM 250 ml
borowiki | wywar warzywny | śmietana | por
PIECZONY PSTRĄG 540 g
filet z pstrąga łososiowego | dynia | seler | marchew | cukinia | ziemniaki opiekana z garam masala | dip jogurtowy z miętą i kolendrą
STEK ZE SCHABU 600 g
sezonowany schab z kością | sos demi – glace | puree ziemniaczane | pieprz marynowany | biała kapusta
Zapraszamy do Restauracji 3V6 codziennie do 22:00.
Rezerwacje: tel. 52 325 25 22, 505 045 140.
Używamy plików Cookies, aby nasz serwis był dla Ciebie wygodniejszy i przyjaźniejszy. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia przeglądarki.
Polityka plików cookiesZamknij