Niedzielne obiady w formie w bufetu w Restauracji 3V6
Już w niedzielę 6 października zapraszamy na niedzielny obiad w formie bufetu do Restauracji 3V6 od godz. 13:00 do 17:00.
Wygodna forma bufetu to najlepszy sposób, aby wypróbować różnych zup, dań głównych, sałatek i deserów i znaleźć swoje ulubione przysmaki.
Zapewniamy przyjazną atmosferę oraz atrakcyjne ceny, pokaz gotowania na żywo. Na milusińskich czeka kącik z zabawkami.
Oto nasze propozycje:
ZUPY
- bulion z parmezanowymi kluseczkami
- krem z kopru włoskiego
PRZEKĄSKI
- melon w prosciutto
- bruschetta z mozzarellą i pomidorami
- crostini z krewetkami i musem avocado
DANIA GŁÓWNE
- eskalopki parmigiana
- grillowana pierś z kurczaka w szynce parmeńskiej
- polędwiczka wieprzowa z pomidorami i mozzarellą
- makaron pappardelle z łososiem, młodym szpinakiem, pomidorkami cherry i ricottą
DODATKI
- ziemniaki pieczone z ziołami
- gnocchi szpinakowe
- caponata
- groszek po florencku
- risotto z dynią
- grillowana cukinia i bakłażan
BUFET SAŁATKOWY
- sałatka z rukoli, fenkułu i sera pecorino
- sałatka toskańska
- sałatka caprese ze świeżą bazylią
- sałata rzymska z serem gorgonzola
DESERY
- panna cotta z musem malinowym
- tiramisu
- tarta migdałowa
- sernik z ricotty i mango
LIVE COOKING
- tortellini z sosem grzybowym
- ravioli ze szpinakiem
Cena bufetu od osoby : 80 zł
Dzieci 4 – 10 lat – 40 zł/os.
Dzieci do lat 3 – menu gratis
Rezerwacje powyżej 10 osób – dopłata 10% wartości rachunku
Rezerwuj dogodny termin:
- 6 października
- 11 listopada
- 8 grudnia
tel. 52 325 25 22, 52 325 25 73
e-mail: gastronomia@city-hotel.pl
Zapraszamy