Listopadowe specjalności w Restauracji 3V6

LISTOPADOWE SPECJALNOŚCI Restauracji 3V6:

  • KREM Z DYNI 250 ML
    dynia | bulion warzywny | chilli | mleko kokosowe | imbir
  • HALIBUT PIECZONY 500 G
    filet z halibuta | sos maślano – cytrynowy | ryż dziki | kalafior romanesco | pieczony kalafior | skórka z cytryny
  • UDKO KACZKI 450 G
    udo kaczki | sos własny | kasza gryczana z majerankiem | chutney z dyni, pomidora i czerwonej cebuli | buraczki sous – vide
  • MAKARON TAGLIATELLE 310 G
    makaron tagliatelle z sepią | szpinak | śmietana | ser pecorino | oliwa szczypiorkowa | dynia pieczona

Używamy plików Cookies, aby nasz serwis był dla Ciebie wygodniejszy i przyjaźniejszy. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia przeglądarki. Polityka plików cookies Zamknij