Menu konferencyjne | MENU SERWOWANE

Proponujemy  kilka wariantów menu serwowanego. Na Państwa życzenie może to być jedno, dwu lub trzydaniowy posiłek.

PRZYSTAWKI

  • Tatar z łososia z przepiórczym jajkiem | 17 zł
  • Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem | 10 zł
  • Pierogi z mięsem i prażoną cebulką | 12 zł
  • Sałatka z rukoli, avocado i melona z limonkowym winegretem | 10 zł
  • Plastry pieczonego indyka na bukiecie sałat z orzeszkami macadamia | 10 zł

ZUPY

  • Bulion z lanymi kluseczkami | 10 zł
  • Zupa serowa z grzankami ziołowymi | 10 zł
  • Krem pomidorowy z musem serowym | 10 zł
  • Krem z cukinii z grzankami czosnkowymi | 10 zł
  • Krem marchewkowy z nutą pomarańczy | 10 zł

DANIA GŁÓWNE

  • Ragout z indyka z plackami rosti i bukietem surówek | 30 zł
  • Zrazy z karkówki z rozmarynem, risottem z pęczaku ze szpekiem i serem oraz sałatką z buraczków | 30 zł
  • Eskalopki wieprzowe z sosem grzybowym, opiekanymi ziemniakami i fasolką szparagową | 34 zł
  • Roladki z indyka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z risotto szafranowym oraz duetem cukinii i bakłażana | 30 zł
  • Sznycel drobiowy z jajkiem w koszulce, ziemniakami paryskimi i grillowanymi warzywami | 30 zł
  • Szaszłyki z łososia i dorsza z dipem ziołowym, ryżem i sałatką pomidorową | 37 zł

Menu obejmuje napoje zimne: woda, soki oraz gorące: kawa, herbata.
Cena dotyczy 1 osoby i zawiera podatek VAT 8% i 23%.

DANIA GŁÓWNE WEGETARIAŃSKIE

  • Cannelloni z ricottą i szpinakiem | 30 zł
  • Kotleciki z kaszy jaglanej i czerwonej soczewicy z ziemniakami paryskimi i sałatką z buraczków | 28 zł
  • Risotto szafranowe z karczochami | 34 zł


DESERY

  • Sałatka z arbuza i melona | 10 zł
  • Deser Tiramisu | 14 zł
  • Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną | 10 zł
  • Panna Cotta z sosem malinowym | 12 zł
  • Racuchy z jagodami i bitą śmietaną | 10 zł

PRZYKŁADOWE ZESTAWY

ZESTAWY MIĘSNE 50 zł/ os.

menu 1

  • Krem z cukinii z grzankami ziołowymi
  • Ragout z indyka z plackami rosti i sałatką z brokuła
  • Naleśnik z puree malinowym

menu 2

  • Krem z selera
  • Zrazy z karkówki z rozmarynem, risotto z pęczaku ze szpekiem i serem oraz sałatką z buraczków
  • Brownie z bitą śmietaną


menu 3

  • Krem z buraka
  • Gulasz wołowy na puree z batatów z grillowanymi warzywami
  • Racuchy z jagodami i bitą śmietaną

ZESTAWY RYBNE 55 ZŁ/ os.

menu 1

  • Krem jarzynowy z mleczkiem kokosowym
  • Szaszłyki z łososia i dorsza z dipem ziołowym, ryżem i sałatką pomidorową
  • Sorbet malinowy


menu 2

  • Krem z pieczonych pomidorów i papryki
  • Grillowany dorsz na risotto z jarmużem
  • Beza z owocami i bitą śmietaną

ZESTAWY WEGETARIAŃSKIE 45 ZŁ / OS.

menu 1

  • Krem dyniowy z nutą chili
  • Cannelloni z ricottą i szpinakiem
  • Jabłko w cieście z sosem waniliowym

Menu obejmuje napoje zimne: woda, soki oraz gorące: kawa, herbata.
Cena dotyczy 1 osoby i zawiera podatek VAT 8% i 23%.


menu 2

  • Krem marchewkowy z aromatem pomarańczy
  • Kotleciki z kaszy jaglanej i czerwonej soczewicy z makaronem farfalle i szpinakiem
  • Deser Tiramisu

Używamy plików Cookies, aby nasz serwis był dla Ciebie wygodniejszy i przyjaźniejszy. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia przeglądarki. Polityka plików cookies Zamknij