Menu konferencyjne | MENU SERWOWANE
Proponujemy kilka wariantów menu serwowanego. Na Państwa życzenie może to być jedno, dwu lub trzydaniowy posiłek.
zestaw nr 1
-
Krem z batata z mlekiem kokosowym i palonymi orzechami nerkowca
-
Grillowana pierś kurczaka marynowana w ajwarze, ziemniaki opiekane z garam masala, pieczony kalafior
-
Krem karmelowy
zestaw 2
-
Krem brokułowy z serem lazur
-
Schab sous vide z sosem z grzybów leśnych, kopytka ziemniaczane, kapusta modra
-
Szarlotka z lodami waniliowymi
zestaw 3
-
Krem z kalafiora z prażoną cebulą
-
Morszczuk, ragou porowe z pieprzem cytrynowym, gotowane ziemniaki z koperkiem, sałatka Colesław
-
Mus czekoladowy z wiśniami
Menu 3- DANIOWE 60 zł/os. (zupa, danie główne, deser, napoje: woda, kawa / herbata) Menu 2 - DANIOWE 50 zł/os. (zupa, danie główne, napoje: woda ) Menu 1- DANIOWE 40 zł/os. (danie główne, napoje: woda) *Sok do obiadu + 6 zł/os. Cena dotyczy 1 osoby i zawiera podatek VAT 8% i 23%.
zestaw 4 (wegetariański)
-
Krem pomidorowy z pieczoną papryką i oliwą z kolendry
-
Cannelloni z ricottą i szpinakiem pod beszamelem z serem pecorino
-
Mus kawowy na mascarpone z ciasteczkiem amarettini
zestaw 5 (wegetariański)
-
Krem z zielonego groszku z miętą
-
Curry warzywne z ryżem basmatti
-
Deser jogurtowy z granolą i owocami sezonowymi
zestaw Szefa Kuchni
-
menu 3 - daniowe 55 zł/os.
-
menu 2 - daniowe 45 zł/os.
Używamy plików Cookies, aby nasz serwis był dla Ciebie wygodniejszy i przyjaźniejszy. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia przeglądarki. Polityka plików cookies Zamknij