Menu konferencyjne | MENU SERWOWANE

Proponujemy  kilka wariantów menu serwowanego. Na Państwa życzenie może to być jedno, dwu lub trzydaniowy posiłek.

zestaw nr 1

  • Krem z batata z mlekiem kokosowym i palonymi orzechami nerkowca
  • Grillowana pierś kurczaka marynowana w ajwarze, ziemniaki opiekane z garam masala, pieczony kalafior
  • Krem karmelowy

zestaw 2

  • Krem brokułowy z serem lazur
  • Schab sous vide z sosem z grzybów leśnych, kopytka ziemniaczane, kapusta modra
  • Szarlotka z lodami waniliowymi

zestaw 3

  • Krem z kalafiora z prażoną cebulą
  • Morszczuk, ragou porowe z pieprzem cytrynowym, gotowane ziemniaki z koperkiem, sałatka Colesław
  • Mus czekoladowy z wiśniami

Menu 3- DANIOWE 60 zł/os. (zupa, danie główne, deser, napoje: woda, kawa / herbata)
Menu 2 - DANIOWE 50 zł/os. (zupa, danie główne, napoje: woda )
Menu 1- DANIOWE 40 zł/os. (danie główne, napoje: woda)
*Sok do obiadu + 6 zł/os.
Cena dotyczy 1 osoby i zawiera podatek VAT 8% i 23%.

zestaw 4 (wegetariański)

  • Krem pomidorowy z pieczoną papryką i oliwą z kolendry
  • Cannelloni z ricottą i szpinakiem pod beszamelem z serem pecorino
  • Mus kawowy na mascarpone z ciasteczkiem amarettini


zestaw 5 (wegetariański)

  • Krem z zielonego groszku z miętą
  • Curry warzywne z ryżem basmatti
  • Deser jogurtowy z granolą i owocami sezonowymi

zestaw Szefa Kuchni

  • menu 3 - daniowe 55 zł/os.
  • menu 2 - daniowe 45 zł/os.

Używamy plików Cookies, aby nasz serwis był dla Ciebie wygodniejszy i przyjaźniejszy. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia przeglądarki. Polityka plików cookies Zamknij